Hulp nodig?

Over ons

RegioBewind is een kleinschalig bewindvoerderskantoor met meerdere bewindvoerders in Noord-Nederland met hart voor de belangen van onze cliënten.

Wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die verplicht zijn gesteld door de overheid. Zo dienen wij elk jaar de financiën van onze cliënten en onze bedrijfsvoering te laten controleren door een accountant en verantwoording hiervan af te leggen aan de rechtbank. Door deze kwaliteitswaarborg bent u ervan verzekerd dat uw financiële belangen op een professionele wijze worden gewaarborgd en dat u de best mogelijke begeleiding krijgt.
Marco van der Zwaag
Eigenaar/ bewindvoerder
Ted Olde Scheper
Bewindvoerder
Onze bewindvoerders zijn volledig thuis in de wirwar van zaken waarmee mensen te maken kunnen krijgen, zoals het aanvragen van toeslagen, subsidies, uitkeringen en schuldsaneringsregelingen. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van contacten met maatschappelijke instellingen, gemeentes, woningbouwverenigingen, kredietbanken, energiebedrijven en deurwaarders.
Wij zijn transparant en open door onder andere cliënten de mogelijkheid te geven om in te loggen in zijn/haar eigen digitale dossier, zodat de cliënt direct ziet wat de actuele status is van zijn/haar financieel beheer. RegioBewind biedt directe hulp bij het op orde brengen van uw administratie en geldzaken. Wij creëren rust en overzicht voor onze cliënten door de financiële situatie te stabiliseren met de daarvoor beschikbare middelen.
Tiety Veenstra-Krikke
Bewindvoerder